Vil du også på drømmerejsen til Singapore?

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Så bestil en Formel 1 rejse til Singapore og få dit livs fedeste oplevelse 

Med en formel 1 rejse til Singapore, kan du opleve racerløbet i byens skønne gader. Det er verdens mest rene storby og her afvikles formel 1 løbet, som du bare ikke må gå glip af. Ved at bestille denne rejse, kan du kombinere rejsen så du både får Motorløb, storbyferie og oplever de bedste strande i verden. Hvorfor ikke få det hele på en gang når man alligevel skal afsted? Jeg drømmer selv om at komme til et Formel 1 i Singapore og jeg kan vitterligt godt forstå, hvis du også gør!

Dette siger de rejsende om oplevelsen Det hele går op i én højere enhed. Byen, seværdighederne, motorløbet, vejret, maden, koncerterne, stemningen og så muligheden for nemt at kombinere det hele!

Når du rejser afsted mod varmen, kommer du til Singapore og du kan her opleve Marina Bay Street Circuit, hvor der både finder nat-og gadeløb sted i Singapore. Der bliver her kørt rundt om Marina Bay. Banen åbnede i 2008, og har hvert år siden lagt bane til Singapore Formel 1. Det var den første bane til et Formel 1 natteløb. Du bestemmer selv, hvem du vil tage med på denne unikke oplevelse og ferie. Du kan jo evt. tage din kæreste med, og så kan hun nyde godt af de skønne strande og de skønne shopping muligheder i Singapore.

I får altså alt dette inkluderet: 

  • Et lækkert hotel centralt i byen
  • En unik oplevelse med  Formel 1 løb (Singapore Grand Prix)
  • Muligheder for at opleve sandstranden 
  • Et hotel som ligger i gåafstand fra Formel 1 Grandprixets racerbane, og er derfor det perfekte sted at blive indlogeret.
  • 5 minutters gang fra hotellet til metroen, er det RIGTIG nemt at komme til og fra banen. På den måde giver det dig de bedste muligheder for at udnytte tiden til at udforske Singapore og shoppe amok. 

Derudover, hvis i vil have en endnu vildere ferie, så kan i tage videre til enten Malaysia eller på Bali. Begge steder er nemme at komme til fra Singapore og hvorfor ikke udnytte de muligheder man har, hvis man alligevel har taget fri fra arbejdet. Husk jeres pas og en rejseforsikring, det er vigtigt altid at have styr på når man rejser, men faktisk så kan i egentlig bare nyde jeres ferie og læne jer tilbage uden at stresse for meget. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *