Vækkeuret der gør det rart at vågne

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Vækkeur

Mange folk døjer med at have svært ved at stå op om morgenen, af mange forskellige grunde. Det er helt normalt, og der kan være flere faktorer der spiller ind i det. Som ung har du brug for mere søvn, og kan være presset med skolen. Som voksen kan det være du har overarbejdet og ikke orker at komme op om morgenen. Især i vintermånederne kan det være svært at trække sig op, når der er mørkt og koldt udenfor og man i virkeligheden hellere ville blive i varmen under dynen. Heldigvis kan der findes hjælp til dette problem. Mange personer har et vækkeur til at hjælpe dem med at komme op om morgenen, men den bratte larm hjælper ikke noget. Med et vækkeur fra Vækkeur med lys får du et ur med lys og lyd, der vil gøre det rart for dig at stå op om morgenen.

Hvorfor vælge netop dette vækkeur?

– Vækkeuret kan skabe behageligt lys, der kan få dig til at vågne stille og roligt op om morgenen. Det kan simulere dagslys og indstilles til at ringe på præcis det tidspunkt du ønsker. Så vil uret sørge for at der langsomt bliver lysere og lysere omkring dig, så du kan vågne op stille og roligt. Du kan også bruge det om dagen til at lave rar og hyggelig beslutning på dit værelse, da det har hele 7 forskellige farveindstillinger, så du selv kan vælge hvordan der skal se ud.

– Ikke nok med at den skaber lys, så kan du også indstille lyden på den. Den kommer nemlig med indbygget højtalere, som du kan bruge til at få til at spille rare naturlyde af forskellige slags, som bølger eller fuglekvidren. Lige gyldigt hvad du er mest til, kan du indstille din yndlingskombination og glæde dig til at vågne op om morgenen til de rare lyde.

– Du kan bruge den hele dagen og selv vælge indstillinger fra og til. Der er mange forskellige kombinationer af lys og lyd i dette ur, og i stedet for at larme højlydt, giver det dig en mulighed for at stå op på en rar måde i dit eget tempo. Så kan du glæde dig til at stå op om morgenen i stedet for at skulle vågne med et chok og blive ved med at sætte din mobil på snooze. Prøv dig frem med de forskellige muligheder, indtil du finder det der virker bedst for dig.

Find mere info dingadget.dk