Til jobsøgende, der vil hurtigt videre

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Så fedt er det faktisk ikke at være jobsøgende.

Det er faktisk overhovedet ikke fedt. Den første uge har man travlt med at kigge en masse jobs igennem, læse om spændende virksomheder og hvad de laver og står for, lave små noter til sig selv og skrive halve ansøgninger, som man vil vende tilbage til, når pennen er endnu mere flydende og man har fundet de helt rigtige udtryk og de helt rigtige vendinger, som man vil bruge til at sælge sig selv på aller bedste vis og med overbevisning. D

et var den første uge. Når den er ovre, så begynder det lige så langsomt at blive knapt så spændende at være jobsøgende. Man begynder at tænke for meget, for ofte og over alt for mange ting.

Tanker myldrer rundt i hovedet, man får paniktanker om at ’man måske aldrig får et job’ og man begynder ikke helt at kunne huske hvad ens uddannelse gik ud på eller hvad man egentligt lavede i sit forrige job. Og var man overhovedet god til det? Er man noget værd og man kan opfylde de kriterier, som man siger at man kan.

Koldt vand i blodet

Men så er det, at man ikke behøver at kigge længere væk og man ikke behøve at sidde med det tunge, seje læs selv. Man kan få hjælp hos www.candeno.com. Det er ikke altid alt man kan selv.

Nogle er gode til at skrive, formuleringerne kommer helt af sig selv, det lyder godt og man vil med sine sætninger kunne overbevise både HR og sin kommende chef om at man er den helt rette kandidat. Andre er gode til at stille et CV op, så det bliver logisk at se på, nemt at læse for modtageren og at de vigtigste resultater og kompetencer kommer i fokus og læst på den rigtige måde.

Og andre er gode til de grafiske designs så det ser fedt ud når det bliver stillet op og farverne, stilen, tonen og udtrykket spiller 100%. Men vi er sjældent gode til alle 3 ting. Nogle er selvfølgelige – og tillykke med det. Godt for jer. Men mange har brug for en eller anden form for hjælp til nogle af områder.

Og det kan du få hos Candeno. Hjælpen er tilgængelig hver dag og du kan få hjælp til lige præcis den problemstilling, du har behov for. Du skal ikke stå i kø, du skal ikke gå rundt om den varme grød længere, nu skal du bare tage en beslutning og få det gjort. Kom – vi venter på dig!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *