Tag på aktiv ferie i Tjekkiet

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Få en oplevelse for livet og tag på aktiv ferie i skønne Tjekkiet 

Ja, hvem ønsker ikke være aktiv på sin ferie? Intet bedre end at have en aktiv dag og samtidig nyde en masse drinks og spise delikat mad. Derfor bør du tage på en  Aktiv ferie i Tjekkiet . 

Du kan enten tage til Spindleruv Mlyn i Tjekkiet i April-Oktober som er højsæson eller på aktiv ferie i Spindleruv Mlyn som er Tjekkiets mest berømte by og besøgt af mange turister. Det er ikke bare et spændende sted, men du har også mange muligheder for at opleve flere ting på en gang. 

F.eks. kan i, ved at tage til Tjekkiet selv vælge om i vil være der i 4,5 eller 8 dage i Spindleruv Mlyn og så kan i kombinere ferien med andre feriepakker til Tjekkiet.

Oplevelser

Det kan f.eks. være ved at i holder 4 dages ferie i Spindleruv Mlyn, 3 dage i Cerna Hora og 2 dage i Prag. På den måde får i alt i én løsning og får alle ferieønskerne opfyldt. I får flere oplevelser ved at gøre det på denne måde, men i får også mulighed for aktivitet, afslapning og shopping. Derudover får i også muligheden for, at besøge lidt forskellige hoteller og områder. De forskellige attraktioner i kan opleve er følgende: 

  • Krkonose bjergene også kaldet “The Giant Mountains” som ligger i det nordlige Bøhmen, tæt ved den polsk/tyske grænse. Her bydes der på fantastiske aktive ferie muligheder hele året rundt.
  • Cykelture
  • singletrack MTB i Spindleruv Mlyn 
  • Klatreture
  • Zip Line, Quad kørsel eller et besøg i Aquapark.
  • Madoplevelser i Spindleruv Mlyn – Her er hyggelige og gode restauranter.
  • Smag den gode lokalbryggede øl “Krakonos”
  • Besøg Lego museet.
  • Tag på Skiferie i Spindleruv Mlyn 

Mulighederne er mange, bare sørg for at huske godt med forskelligt tøj med i bagagen, da i både skal have sportstøj med, men også mulighed for at have en flot kjole eller skjorte med. Derudover så husk også at få en forsikring med jer, så i er dækket, både med hensyn til jeres bagage i lufthavnen, men også, hvis en af jer skulle blive syge på turen eller uheldigvis komme til skade. Det er meget ærgeligt, hvis man ikke har den slags forsikring, for det kan komme til at blive en meget dyr omgang. Derudover så husk også at forny jeres pas, hvis det er tæt på udløbsdatoen, det ville være synd at stå i sidste øjeblik og ikke have styr på følgende. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *