Papkasser, den ideelle løsning til fragt og forsendelse

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Sørg for at dine ting kommer sikkert frem

Det er så ærgerligt, hvis ens ting går i stykker under fragten. Det er derfor utroligt vigtigt at passe ekstra godt på dem – specielt når de skal fragtes og forsendes gennem landet i en større varebil, hvor de ofte står pakket tæt og kørslen kan få dem i ubalance. Det er ikke urealistiske scenarier, og når uheldet først er ude, er der desværre ikke meget, man kan stille op for at redde de tabte ting. Ofte er de så ødelagte, at de ikke er meget værd. Desværre!

Er du erhversdrivende?

Hvis du er erhversdrivende er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på dette. Det kan nemlig give sure og utilfredse kunder, hvis de varer, de modtager, er gået i stykker. At have med sure og utilfredse kunder at gøre, er aldrig en sjov størrelse, og der skal tænkes både hurtigt og kreativt for at gøre dette godt igen. Det er god stil at tilbyde sine kunder en ny varer, der vel at mærke ikke er i stykker. Men det koster penge for, da du må gøre dette gratis for at råde bod på den ødelagte varer. Det er bare en ærgerlig situation, hvor gode råd kan være meget dyre. Derfor er det vigtigt at tage disse forhåndsregler og være på forkant med mulige problemer, der kan opstå under en fragt. Det er derfor vigtigt at anvende en papkasse – gerne fyldt med indhold, der passer yderligere på genstanden. Det kan være flamingo kugler, som vil tage en del af stødet, hvis uheldet skulle være ude. 

Derudover er det vigtigt, at du ikke propper dine papkasser for meget. Det giver dem en blød bund, der øger risikoen for at bunden falder ud – og det samme gør varen. Desværre! For at øge sikkerhed ydermere kan man med fordel anvende gaffatape, for at passe ekstra godt på papkasse – og ja, dens indhold naturligvis! Her kan man bruge tapen i de åbninger og lukninger, som kassen har. Ved at bruge en stærk tape, afhjælper man kassen og sørger for at den holder sig fint under fragten. Det betyder samtidig også, at kassen sagtens kan bruges igen. En nem, smart og effektiv måde at være god ved miljøet på. 

Jeg anbefaler at du som erhversdrivende eller dig som privatperson, passer godt på dine kostbare ejendele, når du fragter dem og anvender papkasser for at øge sikkerhed endnu mere. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *