Historien om iPhone opladere

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Apples kabler har udviklet sig over en periode, hvilket i sidste ende kulminerede med Lightning kablet. Her vil vi komme nærmere ind på historien for Apples legendariske kabler til deres teknologiudstyr.

Det ældste stykke teknologi

Kablet er blevet betegnet som værende det ældste stykke teknologi, og hvis man kigger på Apple, er dette ikke langt fra sandheden. Fra Apples helt oprindelige bærbare enheder har det eneste konstante stykke været dets kabler. Forskellen mellem dengang og nu er selvfølgelig, at ledningerne er blevet strømlinet – hvilket er helt i tråd med udviklingen af ​​det faktiske maskineri.

Firewire

Den største fordel ved Firewire kablet, var dets evne til at tillade op til 63 forskellige enheder at oprette forbindelse til et kabel. Med sit plug-and-design design havde Firewire en overførselshastighed på op til 800 Mbps. Der var desuden flere andre fordele ved Firewire:

  • Dens allestedsnærværelse betød, at den kunne ses på alle computere i Apple-systemet. Dette betød, at det blev let brugt og let udskiftet, hvis der skete noget med det.
  • Dens udseende var meget mindre besværlig end en tykkere ledning, der blev brugt til at synkronisere computeren med andre perifere enheder, såsom dem, der blev brugt til printerforbindelser.
  • Det havde fantastiske plug-and-play-funktioner, som ikke forstyrrede computerens funktioner.
  • Mest af alt var den største fordel, at det var let at opsætte. Du behøvede ikke terminatorer eller andre komplicerede opsætningsenheder.

30-pin stik

Med sin frigivelse fra 2007 ændrede det proprietære 30-pin-stik spillet for Apple-produkter. Af ændringerne var det vigtigste, at det nye kabeldesign tillod hurtig docking af enheder, selv om natten. Desuden udvidede kablet enheden og perifer kapacitet ved at understøtte transmissioner af lydlinje og videooutput.

Det innovative og meget proprietære stikdesign gjorde det muligt for Apple fuldt ud at kontrollere de enheder, der kunne interagere med deres telefoner, tablets og MP3-afspillere. Denne tilstand af kontrol sikrede, at brugerne altid ville nyde maksimal funktionalitet fra ethvert af de produkter, der benyttede dette kabel. Først var det næsten uhørt at tilslutte en enhed til en periferi takket være kabelkonfigurationen. Ikke-godkendte eksterne producenter fra tredjeparter fandt til sidst en måde at integrere 30-pins stikket i deres design på, hvilket signaliserede begyndelsen på slutningen for denne kabeltype.

Lynkablet

For at beskytte brandets omdømme og nedbringe deres enhedsproportioner for at følge branchens tendenser begyndte Apple at udfase det relativt enorme 30-pins stik. Dets udskiftning, det lille Lightning-stik, blev hurtigt det bedst sælgende kabel, hvilket resulterede i dets vedtagelse som virksomhedens standardstik.

Du kan Køb iPhone Oplader her.