Fordele og ulemper ved Simple Feast

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Simple Feast

SimpleFeast startede oprindeligt med blot at være en inspiration til folk der ikke længere kunne finde motivationen og kreativiteten i køkkenet. I 2015 stiftede Jakob Jønck og Thomas Ambus kogebogsappen Simple Feast, som i 2017 udvidede konceptet til også, at inkludere levering af økologiske færdigretter.

Simple Feast har valgt at tilbyde deres kunder tre forskellige måltidskasser: Green Feast, Familiy Feast eller Comfort Food.

Det er generelt yderst sjældent, at der ikke både forekommer fordele og ulemper ved noget. Derfor er det også altafgørende, at man bliver involveret i begge dele, inden man endegyldigt kan tage sin beslutning. For at gøre det hele mere overskueligt kommer der derfor her både fordele og ulemper ved måltidskasser fra Simple Feast.

Fordele og ulemper ved Simple Feast

Fordele

  • Den første og nok også mest væsentlige fordel ved en måltidskasse fra Simple Feast er, at det meste af maden allerede er færdiglavet når du og din familie får kassen leveret. Dette betyder altså med andre ord, at det kun kræver selve opvarmningen af maden, som tager maks 20 minutter.
  • En anden fordel man skal huske på er, at du som kunde kan vælge at købe måltidskasserne uden abbonement, hvilket for dig vil sige, at du kun modtager den kasse du bestiller og ligeledes betyder det, at du ikke skal tænke på at afmelde dig noget sted, skulle du ikke længere ønske at modtage måltidskasser fra Simple Feast.
  • Tredje fordel er, at du ikke behøver at være hjemme når din måltidskasse bliver leveret. Måltidskassen kan holde sig frisk i 24 timer, før det egentlig har brug for at komme i køleskabet. Så du virkelig kan bruge din tid på noget af det du holder allermest af, uden at have dårlig samvittighed.
  • Sidst men ikke mindst er en måltidskasse fra Simple Feast den perfekte måltidskasse, hvis man er enten vegetar eller veganer, eller i det hele taget bare ønsker flere kødfrie perioder i ens liv og hverdag.

Ulemper

  • En ulempe der kan forekomme er naturligvis, hvis nogen i familien spiser kød. Det faktum at der kun tilbydes plantebaserede retter er godt for mange ting, men kan på den anden side også skræmme kunder væk.
  • En anden ulempe for nogle husstande er, at Simple Feast ikke leverer mad ud til en enkelt person. Man kan altså som single ikke benytte sig af disse måltidskasser.
  • For nogle kan det ligeledes være en ulempe, at noget af maden allerede er tilberedt, da de fleste danskere går op i, at tilberede maden selv.
  • Sidste ulempe ved Simple Feast er, at de kun leverer mad ud til tre dage om ugen. Det betyder altså, at dig og din familie selv skal være kreative i fire dage.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *