Find dine anmeldelser online

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Anmeldelser er et smart værktøj, når du nemt og hurtigt vil have et overblk over, hvad eller hvad der er det bedste på markedet.

Du vil ikke kunne få et 100 procent korrekt svar på spørgsmålet, men du vil kunne få et godt fingerpeg i retning af, om et produkt eller ydelse er pengene værd.

Der findes rigtig mange forskellige former for anmeldelser online. Du kan både bruge online anmeldelser til at finde De bedste terapeuter, finde ud af hvilke restauranter der har fået flest stjerner af brugerne eller hvilke udbringere på Rema 100 Vigo, som klarer jobbet bedst.

Det er da ret smart, ikke?

Her er to forskellige velkendte steder, du kan se anmelder forskellige produkter og ydelser:

IMDb – anmeldelser af film

IMDb står for Internet Movie Data Base, og det er i og for sig meget sigende. Det er en online database hvor du både kan finde forskellige information om film, tv programmer, spil og forskellige andet online indhold, men derudover kan du også finde bedømmelser af de forskellige film, tv serier med mere fra brugerne, samt se eksempelvis hvilke priser, filmen eller serien har vundet eller er blevet nomineret til. Der er rigtig mange brugere, der benytter IMDb, og dermed også rigtig mange vurderinger eller anmeldelser tilgængelig.

IMDb har omkring 6,5 millioner titler liggende, og 83 millioner personer er registreret som brugere på IMDb.

Trustpilot

Trustpilot er også en af de meget kendste platforme for online anmeldelser, og du har med stor sandsynlighed set et eller andet firma reklarere med deres gode anmeldser på Trustpilot.

Trustpolit er med egne ord The world’s most powerful review platform, free and open to all. Our mission is to be a universal symbol of trust.

Deres erklærede mål er altså at være en åben platform, hvor brugerne frit kan dele deres oplevelser med ydelser og varer de har købt ved firmaer, hvilket firmaerne så skal benytte til at forbedre deres varer og produkter på baggrund af. Det er altså en cyklus af feedback fra kunder og forbedring på business-siden, som Trustpilot sigter mod at opnå med deres anmeldelser.

Herudover kan kunderne naturligvis bruge de mange anmeldelser tila t danne sig et overblik over, hvilket firma der virker bedst til opgaven, ligesom firmaerne kan bruge deres gode anmeldelser til at tiltrække flere kunder.

Det er klart, at systemet med online anmeldelser ikke er fejlfrit, og at man må tage det med et vist forbehold, når brugere skriver anmeldelser online.