Et utal af muligheder i din have

Posted by: akupunktur-hovedpine.dk - Posted on:

Lige om lidt siger kalenderen at det er sommer og vi har allerede nydt godt af foråret. Måske du allerede har haft glæden af din have? Måske du også allerede har nået at planlægge et nyt bed eller to i haven? Og måske du faktisk allerede er gået i gang? Uanset hvad, så kan man altid bruge lidt inspiration til, hvordan det færdige resultat skal se ud, og det kan du få lige Her

Et utal af muligheder

Uanset om du er igang med den helt store have-renovering eller blot synes haven trænger til en update, så er der uendelig mange muligheder. Det kan være du er træt af den store grønne græsplæne der fylder det meste af haven og du derfor har planlagt de første 4 bede. Det kan også være at det endelig er blevet tid til at anlægge det sidste bed, du har drømt om de sidste par år. Eller måske du endelig har fået tid til at anlægge den køkkenhave du altid har drømt om, så du kan gå ud og hive nye kartofler op af jorden eller plukke et lækkert jordbær i solen. 

Ligegyldigt hvad, så skal du tænke på en masse ting. Hvilken form skal din nye køkkenhave/bed have? Skal det være hævet eller på højde med græsset? Skal der dug på eller ej? Hvilke blomster/grøntsager skal du have? Og hvad skal pryde underlaget, blot jord, eller er du mere til barkflis, granitskærver, sten eller noget helt fjerde? Som sagt, husk at overvej alle elementerne. Vælger du til gengæld at bruge granitskærver eller barkflis, så gør du dig selv en tjeneste. For med de valg, så giver du ukrudtet nogle forfærdelige omstændigheder at gro i, og derfor sparrer du tid, når først dit nye bed er færdigt. For du slipper for at skulle luge ukrudt hver weekend. 

Husk også at når du vælger at bruge granitskærver eller barkflis, så skal du tænke over størrelsen på det, hvad farve det skal have og i det hele taget hvilken årsag der ligger til grund for valget. For hvis du for eksempel vælger granitskærver som pynt i bede, skal du vælge en anden type end hvis det skal pryde hele din indkørsel, du er trods alt ikke interesseret i at det sætter sig fast i dækkene konstant. 

Så uanset hvad dit næste projekt er i haven, så er der masser af muligheder og vi går en tid i møde, som bare kalder på at vi kommer i haven. God fornøjelse.